Βρίσκεστε εδώ:

Υπηρεσίες

  • Τελευταία ενημέρωση : Δευτέρα, 27 Μαϊος 2019 14:32
  • Γράφτηκε από τον/την Δήμητρα Ράπτη-Δελημήτρου

ipiresies.jpg

Το ιατρείο προσφέρει όλες τις παιδιατρικές υπηρεσίες τόσο σε τακτικούς ελέγχους όσο και σε οξέα και χρόνια περιστατικά. Καλύπτονται πλήρως ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη, την ψυχοκινητική εξέλιξη, τη διατροφή, τους εμβολιασμούς, τη συμπεριφορά, την πρόληψη και την αντιμετώπιση παθήσεων.

Υπάρχουν δυο ξεχωριστοί χώροι αναμονής ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα μετάδοσης λοιμώξεων σε νεογνά, βρέφη και τακτικούς ελέγχους. Στον χώρο της κύριας αναμονής βρίσκεται και ο παιδότοπος για την απασχόληση των παιδιών. Στον δεύτερο χώρο αναμονής υπάρχουν όλες οι ανέσεις ως προς το θηλασμό, τη διατροφή αλλά και την υγιεινή (αλλαγή πάνας).

Αν παραστεί ανάγκη γίνεται παραπομπή στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της πόλης (μονές ημερομηνίες Πανεπιστημιακό Νοσ/μειο Ιωαννίνων, ζυγές Γ.Ν. Χατζηκώστα) όπου και συνεχίζεται η παρακολούθηση σε συνεργασια με το νοσοκομειακό παιδίατρο. Μετά την έξοδο απο το νοσοκομείο ακολουθεί παρακολούθηση και υποστήριξη.

Προβλέπεται διαρκής συνεργασία με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων όπως και με άλλους επαγγελματίες υγείας (λογοθεραπευτές, φυσιοθεραπευτές, κλπ).

Ενημερωση εγκύων για τη διατροφή, περιποίηση, υγιεινή και διαμόρφωση κατάλληλου περιβάλλοντος για νεογνά. Κατ’ οίκον επίσκεψη για νεογνά στις προβλεπόμενες ημέρες παρακολούθησης και υποστήριξη μητρικού θηλασμού.

Παρακολούθηση αύξησης και ψυχοκινητικής εξέλιξης βάσει των τελευταίων διεθνών προτύπων

Πραγματοποίηση ταχέων ιατρικών εξετάσεων όπως στικ ούρων , Strep A, μέτρηση γλυκόζης αίματος κλπ

Για επείγοντα περιστατικά προσφέρεται 24ωρη τηλεφωνική καλυψη καθημερινά όπως και κατ’ οίκον επίσκεψη όταν απαιτείται

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δήμητρα Ράπτη Δελημήτρου
Ειδικός Παιδίατρος, Σύμβουλος Θηλασμού IBCLC
ΚΑ' Φεβρουαρίου & Κύργιου 2, 2ος όροφος (Πάνω από την Εθνική Τράπεζα)
Περιοχή Τζαμί Καλούτσιανης
Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: raptidim@gmail.com
Τηλέφωνο: 2651072602
Κινητό: 6979674754
http://www.raptidimitra.gr

Ωράριο

Το ιατρείο λειτουργεί κάθε απόγευμα αποκλειστικά με ραντεβού